• 03/07/2022

CELİL YÜKSEL: AVRUPA HEDEFİMİ SAMSUNSPOR İLE BAŞARACAĞIM

Yeni sezon hazırlıklarını Kayseri’de sürdüren takımımızın yeni transferlerinden Celil Yüksel, kampın çok güzel geçtiğini belirtti.

Yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını belirten Celil Yüksel, “Kamp çok güzel gidiyor. Yeni sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Memleketime geldim. Çok çabuk adapte oldum. Takımda arkadaşlık çok güzel. Hem yemek de hem de antrenman sonrası hep bir aradayız. Antrenmanlarda da çok sıkı çalışıyoruz” dedi.

Avrupa’da top oynamayı çok istediğini ifade eden Celil Yüksel, “Küçük yaştan beri hedefim Avrupa idi. Zaman geçtikçe bunu düşünmeye başlıyordum. Fakat halen hedefim değişmedi. Avrupa’da oynamayı çok istiyorum. Belki bunu Samsunspor ile başarırım. Taraftarımız bizi saha içerisinde çok desteklemeliler. Beraber hücum yapıp, beraber defans yapmalıyız. Bize itici güç olmaları gerekiyor. Birlikte güzel başarılara imza atacağız. Bir gün hayatımın Samsunspor ile kesişeceğini biliyordum. Şuanda doğru zaman. Bunda da başkanımızın çok büyük payı var. Beraber bir yola çıkmak istedik. Bende bu yolda onunla birlikte olmayı tercih ettim” diye konuştu.

Kulübümüzün 57’nci yılını da kutlayan Celil Yüksel, “Samsunsporumuzun 57’nci yılımız kutlu olsun. Çok güzel görüntüler izledik. Daha önceki yıllarda da takip ediyordum. Çok duygulandım. Daha önce başka formalar altında bunu takip ediyordum. Bu sezon da Samsunspor forması altında takip ettim. Bu benim için daha duygulandırıcıydı. Kutlama için yaktığımız meşaleleri, umarım sezon sonu da şampiyonluk için yakarız” şeklinde konuştu.

Sezon sonu şampiyon olmak istediklerini belirten Celil Yüksel, “Oyun tarzım biraz mücadeleci. Topla oynamayı seviyorum. Bu senede takım için elimden geleni yapacağım. Hocam bana hangi görevi veriyorsa onu yapacağım. Bu sene umarım takım olarak taraftarlarımızı gururlandırırız. Sezon sonu da şampiyon olmayı çok istiyoruz” dedi.

Foto Galeri

News
News
News