• 25/07/2022

YILPORT SAMSUNSPOR – SUMQAYIT PFK: 2 – 0

Takımımız, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu’da bugün Azerbaycan 1. Lig ekiplerinden Sumqayit FK ile yaptığı hazırlık maçını 2-0 kazandı.

The Sign Otel Sahası’nda oynanan maçta takımımız sahaya Aykut Özer, Şener Kaya, Alim Öztürk, Yusuf Abdioğlu, Soner Gönül, Osman Çelik, Celil Yüksel, Hasan Kılıç, Yusuf Ensar Poyrazlı, Polat Yaldır ve Gaetan Laura 11’i ile çıktı. İkinci yarıda ise Alp Tutar, Yunus Emre Çift, Ali Ülgen, Mücahit Albayrak, Yusuf Emre Gültekin, Muhammed Ali Özbaskıcı, Fernando Henrique Boldrin ve Ali Kılıç oyuna dahil oldu.

Ayrıca Jakub Szumski, Ali Taha Demir, Berk Taşkın ve Arvydas Novikovas da sakatlıkları nedeniyle bugünkü karşılaşmada yer almadı.

Sumqayit PFK ise sahaya Aydın Bayramov, Vurghun Hüseynov, Damjan Danicic, Steven Pereira, Vugar Mustafayev, Sabuhi Abdullazade, Rufat Abdullazade, Süleyman Ahmadov, Ouro Nile Toure, Alya Toure ve Araz Abdullayev 11’i ile çıktı. İkinci yarıda ise Mateusz Michal Kutcha, Ilnur Valiyev, Omar Valencia, Vusal Isgandarli, Elvin Badalov, Vugar Beybalayev, Murad Khachalev, Aykhan Suleymanli, Elshan Abdullayev, Nemat Shikhamirov, Ibrahim Aliyev ve Rifat Nurmugamet oyuna dahil oldu. 

İlk yarısı 0-0 biten maçta takımımızın gollerini Polat Yaldır ve Fernando Henrique Boldrin kaydetti. Karşılaşmayı Eskişehir bölgesinden Süleyman Bahadır, Mehmet Kaan Bingül ve Ramazan Ufuk Avdaş yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Tolga Tuna görev aldı.

Oynadığımız hazırlık maçını Başkan Vekilimiz Veysel Bilen, Genel Müdürümüz Soner Soykan ve Futbol Gelişim Direktörümüz Batu Kaplan da izledi.

Oynadığımız hazırlık maçının ardından takımımız yeni sezon çalışmalarına 29 Temmuz Cuma günü Nuri Asan Tesisleri’nde devam edecek.

Foto Galeri

News
News
News
News
News
News
News
News
News
News